В онлайн магазин Gaudi DS ще откриете широка гама плочки за баня, които се предлагат на изгодни цени на квадрат и са налични в разнообразни видове. Разгледайте продуктовия каталог и се възползвайте от актуалните промоции за нови модели облицовъчни покрития за санитарни помещения и реализирайте всички свои цветни идеи по един стилен и бюджетен начин. 

Какви плочки за баня предлага Gaudi DS

На това място ще намерите модерни и финансово изгодни решения за фаянс за баня, които могат да бъдат филтрирани според произхода си, повърхността, стиловото оформление, цветовете, размерите, цената и прочее. Магазин Gaudi DS предлага наистина много възможности за всички онези от Вас, които не желаят да се задоволяват с посредствени решения, а искат нещо по-различно за себе си и своето семейство. 

Възползвайте се от актуалните и евтини решения за фаянсови плочки и “облечете” идеите си в красота и практичност. На Вашето внимание са представени покрития за санитарни помещения със следните характеристики:

  • Травертин и шестоъгълни;
  • Грапави, мозаечни, гланцирани, релефни, на вълни и др.;
  • Имитиращи естествени материали като дърво, метал и камък;
  • В различни стилове – класически, Рустик, винтидж, минималистичен и др.;
  • Немски, испански, български и др.

Когато дойде време да се заемем с обзавеждането на душ зоната, започваме да си задаваме всякакви въпроси, свързани с избора и комбинирането на отделните интериорни компоненти, така че на финала да видим пред себе си впечатляващи резултати и то какви… Истината е, че съвсем не е лесно да извървим пътя до съвършения интериор с лекота, защото пазарът е буквално залят от предложения, а ние имаме задачата да отсеем подходящите за нас. 

Кои модели са нови

Интериорните иновации са факт дори и при плочките за баня, които не само трябва да притежават интересен дизайн, но и да са с отлично качество, за да се запази техният красив и здрав вид за по-дълго време. В магазин Gaudi DS са достъпни много нови модели облицовъчни покрития за душ зони като:

  • Гранитогрес Qua Firoza 6,5 мм;
  • Гранитогрес Flaviker Golden Calacatta Lux 60×120;
  • Фаянс Ariana Crea 30×120 ret;
  • Onyx Orange полиран 60х120 см;
  • Плочки за баня Jazz 20х60 и др.

Ако искате съвършени резултати, изберете Gaudi DS и купете маркови облицовъчни материали за баня на ниски цени. 

Как да ги изберем

Фаянс и гранитогрес се избира не само с оглед на техните визуални качества, но и на някои неща като страната на произход, дебелината, размерите и цената. Ако стаята за къпане е с ограничена площ, предпочетете малки плочки, но ако душ зоната е просторна, то в случая можете да си позволите да избягате от класическите решения и да заложите на нещо по-различно.