Все по-често се говори за ползите от редовния прием на натурални хранителни добавки. Преди да изберем конкретен продукт, трябва да разберем повече за неговите ефекти и правилно комбиниране с останалите суплементи, които приемаме. Също така да научим кога и как е най-добре да го пием, тъй като някои препарати се вземат преди и след тренировка, а други преди лягане. Възможна е и комбинация между всички тях за още по-голям ефект и дългосрочни здравни ползи. 

Кои хранителни добавки HealthStore са най-полезни

Healthstore добавки

Добавките за прочистване са може би най-търсените, като те успешно се съчетават с всякакви други продукти, с натурален произход, като имуностимулантите, мултивитамините, аминокиселините, минералите, билките и решенията за спортисти. От значение е в коя точно част от деня ги приемаме, за да не се трансформира ефектът им от положителен в негативен за нашето физическо и емоционално здраве. В магазин HealthStore ще намерите богат асортимент от хранителни добавки с отлично качество, като за най-полезни се считат:

  • Витамините и минералите;
  • Аминокиселините;
  • Натуралните храни;
  • Билките;
  • Продуктите за изгаряне на мазнини.

На сайта на HealthStore ще откриете и много предложения със строго специфично предназначение, които се използват най-вече за лечението на конкретни заболявания и състояния. Прочетете внимателно тяхното подробно описание, за да знаете как и кога се пият, също както и с какво друго могат да се комбинират. Заложете на HealthStore, където качеството е винаги високо, цените достъпни, а разнообразието впечатляващо. 

Как да ги комбинираме правилно

Комбинацията от добавки би могла да бъде най-различна, според това какви резултати искаме да постигнем, какви са оплакванията ни и кои са останалите препарати, включени в дневния ни режим. Повечето продукти с витаминен състав не поставят ограничения в съчетаването им с други изделия от този вид като минералите и аминокиселините, които комбинирайки се, ще доведат до високи резултати в здравен план:

  • Силна имунна система;
  • Висок тонус и добро настроение;
  • Бърз метаболизъм;
  • Повече сила и издръжливост и др.;

Продължителността на приема им е също от значение, като в HealthStore ще разберете повече за това как и кога да ги приемате.

Какви препарати да пием преди лягане

Проблемното заспиване е все по-често срещано явление в 21-ви век, когато динамиката и стресът са навсякъде. Приемът на лекарствени медикаменти в случая е рисков и водещ до пристрастяване, затова е добре да се насочите към натурални продукти за сън, които се пият вечер преди лягане. В HealthStore ще видите доста предложения от този вид, които имат отличен състав и доказано добро въздействие върху нервната система.