С непрестанното напредване на технологиите цените им, но безспорно и качеството, рязко се повишиха. Но нужно ли е да изхарчим хиляди левове за лаптопи или компютри, ако имаме възможност да ги закупим употребявани? Разбира се, че не! В днешно време този вид техника се е превърнала в задължителен аксесоар за работещите, студентите, учениците, дори и за най-малките.

Ясно е обаче, че не всеки разполага с огромни финансови възможности да си закупи нова техника. Лаптопите втора употреба са най-добрата алтернатива в случая. Важното е да потърсите магазини или сервизи, които са оторизирани да продават такъв вид стоки. Онлайн магазин Пласико е тясно специализиран в предлагането на нови и втора ръка лаптопи, както и всякакви други видове компютри, периферии и аксесоари.

Гаранции за употребявани стоки

Лаптопи втора ръка

Всички стоки втора ръка, които се предлагат в нашите магазини, са преминали през наш сервиз, където са били подложени на множество тестове и проверки. Тук можете да откриете евтини модели и варианти, които по нищо не отстъпват на новите машини, пък и на 100% ще могат да покрият изискванията Ви. И ако при закупуването на лаптопи втора ръка от частно лице не получавате никаква гаранция и разчитате само на късмета, то магазин Plasico Ви предоставя 12 месечна гаранция, за да можете да се чувствате още по-спокойни, че сте направили правилния избор.

Ние можем да Ви окажем съдействие при избирането на втора ръка или нов лаптоп, ако не сте достатъчно запознати с новите технологии и не можете да изберете сами. Не е нужно и да плащате цялата сума наведнъж, защото предлагаме стоките и на изплащане, както и може да върнете закупената стока в седемдневен срок от датата на доставка, ако не сте удовлетворени от него.

Защо можем да се доверим на Пласико

Както прочетохте и по-горе в статията, ние се стараем да покрием и най-високите изисквания на всеки един наш клиент, без значение от бюджета, с който разполага. Винаги сме на Ваше разположение, когато имате нужда от съвет или имате въпроси, относно продуктите, които предлагаме. Точно затова сме и в челните класации на сайтовете, на които може да се доверите напълно при закупуването на техника втора ръка и не само.

Най-важното за нас е обратната връзка и пълната удовлетвореност от продуктите, които предлагаме на клиентите ни. Защото доволните клиенти не само ни носят приходи, но и препоръчват услугите ни на семейството и приятелите си, което всъщност е и основната стъпка за успешен бизнес.