Всяка дама знае, че правилните аксесоари правят визията й да изглежда с поне няколко идеи по-стилна и завършена.


Откриването на правилните елементи, обаче, не винаги е толкова лесна задача. Да, със сигурност голямото предлагане на разнообразни стоки дава възможност за много вариации, но и рискуваме да се изгубим сред морето от аксесоари. Има едни, обаче, които си струват всяка стотинка – дамските часовници.

И тъй като хубавият дамски часовник е като хубавите обувки – перфектно подчертава цялостния стил, днес решихме да споделим с вас някои от любимите ни модели дамски часовници – на страниците на grazia.bg положително ще успеете да намерите перфектния модел за вас! По този начин се надяваме, че ще ви улесним в избора и с нетърпение ще се сдобиете със следващото си попълнение.

На какви дамски часовници да заложим?

Преди всичко следва да определим стила, на който най-често залагаме в ежедневието си. Ако сте от дамите, които предпочитат по-строг дрескод и често могат да бъдат видени в костюм в офиса, то тогава за вас безспорно са подходящи класическите модели. Ако стилът ви е по-небрежен и сте почитатели на удобството, то тогава ежедневните модели са точно за вас. Действително първата стъпка е да определите индивидуалния си стил и подход към облеклата.

Цветните каишки са толкова шик

Не бихте сгрешили, ако заложите на класически модел часовник с черна или кафява кожена каишка, но защо пък да не разнообразите? Цветните каишки привличат вниманието и внасят настроение в цялостния ансамбъл на тоалета ви. На пазара се откриват както ярки, неонови цветове, така и каишки в по-пастелни тонове. Каквито и багри да предпочитате, все ще намерите най-подходящия вариант за вас. Не се страхувайте да експериментирате!

Циферблати с изображения вътре

Предполагаме сте виждали дами с адски красиви часовници на китките, на чиито циферблати се мяркат красиви изображения на цветя, пейзажи и какво ли още не. Изрисуваните часовници добиха голяма популярност през последните години и все повече и повече дами обзавеждат колекцията си с поне един такъв модел. Отдавна дамският часовник не се носи само като средство за сверка на часа и датата, а и като бижу. Затова и гледайте на часовника по този начин – като на красива функционална гривна, която ще краси китката ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.