Представен на пазара през 2015-а година, BOSS The Scent се утвърждава като истински бестселър. Харесван от мнозина, той вдъхновява цяла серия, както за мъже, така и за жени. Парфюмната линия BOSS The Scent е изградена от ухания, които съблазняват.

BOSS The Scent за нея и него – парфюмите, които умело оркестрират с усещанията и възприятията

Ароматите завладяват едновременно чувствата и разума и оставят продължителен отпечатък със своята харизма. Те придават щипка самочувствие и са финален щрих в цялостното ни излъчване.

BOSS The Scent за него е плодово-пикантен пристрастяващ парфюм за мъже, на който трудно може да се устои. Притежава интересна и характерна уханна композиция, чието докосване остава незабравимо. Още първоначалните нотки пикантен джинджифил нажежават атмосферата. Сърцевината от лавандула и африкански плод манинка разгаря огъня на желанието. Мъжествена база от кожа събужда дълбоки и силни усещания, а ефектът е първичен и завладяващо категоричен.

BOSS The Scent за нея е божествено дамско ухание, представено на пазара през 2016 година. Ароматът изкушава със своя нежен, женствен и ефирен характер, който е приказно съчетание между меки нюанси праскова, разкошна фрезия, османтус и какао. Създаден е за ежедневието на елегантните и изтънчени дами, които обожават чувствените и леки ухания.

BOSS The Scent Absolute за нея и него притежават ободряваща енергия

Уханията предлагат по-богата и интензивна интерпретация на оригинала и правят по-задълбочено изследване на сетивата.

BOSS The Scent Absolute for him е завладяващ ориенталски кехлибарен парфюм, разработен от Бруно Йованович и представен на пазара през 2019 година. В композицията са запазени характерните за The Scent лавандула и африкански плод манинка. Те са обогатени с ободряващата и възбуждаща енергия на корените на мондия, а ветиверът се задържа примамливо върху кожата, като внася младежка елегантност в базовата нотка на аромата. Ако сте харесали оригиналния BOSS The Scent за мъже, задължително ще ви допадне и този по-топъл, по-интензивен и смел поглед върху него.

BOSS The Scent Absolute for her е ориенталски плодов аромат за жени, разработен от парфюмериста Луиз Търнър. Уханната комбинация е изградена около нотки праскова, кафе, ванилия и ветивер.

BOSS The Scent Le Parfum е най-новото парфюмно изкушение от съблазнителната линия за мъже и жени

Ароматите, представени на пазара в началото на 2022-ра са по-нежна и чувствена версия на любимото характерно ухание на BOSS The Scent.

BOSS The Scent Le Parfum for him е смел, но и изтънчен парфюм за мъже. Уханието смесва горещ и вълнуващ джинджифилов полъх с екзотичен акорд манинка, който този път е добавен в началните нотки, за да създаде изненадващо плодов тон със сериозно пикантна и съблазнителна страна. Докато първоначалните акценти на The Scent Le Parfum се носят върху кожата, сърцето от скъпоценен ирис омекотява аромата по начин, който е едновременно секси и успокояващ. И накрая, дълбоко мъжествената кожена основа, която запали сетивата в по-ранния BOSS The Scent е отново уловена тук, като добавя пристрастяваща топлина към този привлекателен аромат.

BOSS The Scent Le Parfum for her е“мощна и изтънчена“ интерпретация на оригинала, допълнена с розов пипер, портокалов цвят, ветивер и дърво акигала.

Закачливите аромати от линията BOSS The Scent са предназначени за мъже и жени, които обичат да флиртуват и се вдъхновяват от преследването – бавно, но настойчиво, едновременно деликатно и страстно, привидно безгрижно, но самоуверено.